torstai 11. huhtikuuta 2013

Ihanaa ruokaa ja taas uusi kampanja!

Taas päästään mun lempiaiheeseen eli ruokaan! :D Olen jättänyt kaiken viljan pois ruokavaliostani, lukuunottamatta kaurapuuroa. Kaurapuuroa syön yleensä illalla iltapalaksi marjojen kanssa ja se auttaa paljon, eikä tule naposteltua kaikkea "pientä" yötämyöten jääkaapista. Leivän poisjättäminen on ollut yllättävän kivutonta, sillä rakastan sämpylöitä, voileipäkakkuja, ruisleipää jne jne. Leipä on ollut myös nopea välipala ja helppo tehdä. Nyt leivän sijasta syön manteli-raakasuklaayhdistelmää (namia), kananmuna-raejuustoyhdistelmää (namnam) ja hedelmiä. Tosin hedelmiä syön muutenkin melkopaljon sillä ne ovat hyviä.

Pidän päivittäisenä kalorivajeena n.-500kcal, tosin joskus menee hieman yli ja joskus alle. Kaloreita seurailen kalorilaskurilla, joka on edullinen tapa huolehtia saako tarpeeeksi proteiineja, hiilareita ja rasvoja, sekä kuituja. Kalorilaskuriin pääset tästä KLIK!

Ja asiaan taas. Pasta, riisit ja peruna ovat poistuneet lautaseltani, ja tilalle on tullut kasviksia ja proteiinin lähteitä. Tässä muutama ateriani:

Wokkivihanneksia ja sesaminsiemeniä
Wokkivihanneksia, sesam-kanaa ja raejuustoa
Jämäwokkivihannekset joihin lisätty tonnikalaa ja tomaattimurskaa sekä rakkauttani, reajuustoa <3
Iltapuuro boysenmarjoilla :)

Yleensä kun teen ruokaa, niin siitä jää aina jotain ylijäämiä, jotka hyödynnän seuraavan päivän lounaana tai lisään jotain ja saan aikaiseksi päivällisen, kuten juurikin tuo kasviswokki oli riittoisaa, mutta kanaa oli vain tuo yksi leike, joten sotkin seuraavana päivänä vihannesten joukkoon tomaattimurskan jämät jotka olivat aiemmin jääneet kaappiin ja lisäsin tonnikalapaloja vedessä ja näin oli taas päivällinen :)

Sitten, kampanjointi! Sain juuri viestin että minut on valittu mukaan Hälsans Kök-kampanjaan buzzadorina :)
Kampanja on blogipainotteinen joten tulette täällä siitä lukemaan myöhemmin.
Liityin viime vuoden puolella Buzzadoriksi ja tämä on nyt toinen kampanjani jossa olen mukana. Ensimmäinen koski Dove sensitive-tuotteita ja tämä vege-ruokaa. Pääsen testaamaan muutamia Hälsans kök-tuotteita ja kertomaan mielipiteeni niistä :) Täytyy tutkia tuoteselosteet ja ottaa selvää saanko itse maistella vai meneekö jollekkin muulle maisteluun.
Buzzadoriksi pääset liittymään tästä KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti