sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kevätmarkkinoita ja salaattivillitys

Oltiin torstaina Jussin kanssa lounaspaikkaa metsästämässä ja kun muutamassa paikassa oli ihan täyttä, menimme Amarilloon. Valikoimme listalta lohi ceasarsalaatit ja voi taivas kuinka hyvää se oli! Kolmea eri salaattia, kevyesti savustettua lohta, punasipulia, ceasarkastiketta ja tomaattitortillasuikaleita. Jätin tortillasuikaleet pois ja kieltäydyin alkunachoista. Kastiketta olisi voinut olla puolet vähemmän ja kaloreitakin oli hurjat 1077kcal, mutta sinäpäivänä tuli muuten syötyä suht kevyesti ja käveltyä paljon. Kuvaa en kerennyt napata kun nälkä oli kova :D

Perjantaina odottelin Jussia iltavuorosta, jonka jälkeen mentiin siwan kautta Länsimäkeen. Tehtiin tonnikalasalaattia ja sekin oli hyvää. Ostin myös viinirypäleitä ja jälkkäriksi jädet :) Oli kiva perjantai vaikka mentiinkin vasta myöhään nukkumaan.

Lauantaina olikin kevätmarkkinat ja yllätysyllätys, taas tuli syötyä salaattia vaikka teki niin pirusti mieli mäkkihampparia että meinasi itku tulla. Päädyttiin kuitenkin Hot Chilin loistaviin lounastarjouksiin ja hintaan 7.50e sain halloum-salaatin, kahvin ja limun. Salaattiin kuului leipä, mutta pyysin jättämään sen pois :) Salaatti oli ihan hyvää, enkä jaksanut sitä aivan kokonaan edes syödä.

Eilen illalla oltiin kavereiden uutta kotia ihastelemassa ja koirien kanssa leikkimässä, niin sorruin syömään sämpylän ja tänään on mennyt melko läskiksi koko touhu, mutta huomenna alkaa taas viljattomaan ruokavalioon totuttelu :)

Nyt vielä vähän kuvia:

Tonnikalasalaatin aineksia


Valmis tuna-salaatti

Hot chilin Halloum-salaatti

Berttaa silittämässä <3

Jussi ja sylivauva Vito :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti